MINE TJENESTER

Jeg kan hjelpe deg med store eller små prosjekter. Privatbolig, fritidsbolig, kontor, restaurant, cafe eller lignende. I en oppussingsfase er det viktig å gjennomføre en behovsanalyse for å kartlegge behov, funksjon og estetikk før man kan lage en helhetlig plan. Vi er alle forskjellig og har ulike ønsker og behov og derfor er ingen prosjekter like.

Som interiørdesigner vil min jobb være å komme med gode og smarte løsninger for å utnytte rommene på best mulig måte. Det er viktig med god flyt i rommene for at de skal oppleves som et godt sted å være.

Som interiørdesigner har jeg ingen bestemt stil. Stilen kommer fram ut fra hvem du er som person, hva du har i boligen fra før som fortsatt skal være der og hva du forteller meg om nye ønsker.

Full pakke:

Jeg benytter et tegneprogram hvor jeg utarbeider en planløsning av enkelte rom eller hele boligen i 2D . Hvis ønskelig kan jeg i tillegg levere møbleringsplan i 3D med valgte møbler, farger og materialer/tekstiler slik at du enkelt kan visualisere hvordan endelig resultat vil bli. Jeg kan utarbeide innkjøspliste samt innhente tilbud fra håndtverkere. Hvis ønskelig kan jeg holde kontroll på prosessen til dens slutt. Det er viktig for meg at du føler deg som en del av prosessen og føler deg trygg på at dette blir en bolig eller arbeidsplass som er skreddersydd for dine behov. Vi vil derfor ha jevnlig kontakt igjennom prosessen og jobbe oss igjennom farger og materialer til vi kommer i mål.

Pris etter avtale

Medium pakke:

Ønsker du ikke full pakke med plantegninger osv så kan jeg etter gjennomført behovsanalyse lage en toneangivende collage på ny identitet i boligen. Dette vil være et såkalt moodboard hvor jeg setter i sammen inspirasjonsbilder sammen med alternative møbler og annet interiør for å visualisere et nytt utrykk rom for rom. Dette vil gi deg noe å jobbe ut fra for å fullføre resten på egenhånd.

Pris 8000 pr rom.

Liten pakke:

Interiørveiledning etter ditt behov

Pris 1250; pr time